اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی Ph.Dسال تحصیلی 98-97

شماره تلفن زیر آماده  پاسخگویی به سوالات شما می باشند:

اداره تحصیلات تکمیلی- خانم تویسرکانی: 08338378099

پذیرفته شدگان محترم جهت ثبت نام مراحل ذیل را به ترتیب انجام دهند:

1- ثبت نام اولیه را به صورت اینترنتی از ساعت 14 روز دوشنبه مورخ 97/6/26 لغایت شنبه مورخ 1397/6/31ضمن اسکن  مدارک مورد نیاز از طریق این لینک انجام دهند.

** نکات قابل توجه ثبت نام غیر حضوری:

*نوع کاربری از "دانشجو"  به"دانشجویان جدید الورود" تغییر یابد.

*نام کاربری کد ملی داوطلب وکلمه عبور شماره داوطلبی  می باشد.

در صورت وجود هر گونه اشکال در ثبت نام اینترنتی  می توانید با شماره 08338360015 تماس بگیرید.

2- ثبت نام حضوری ازروز شنبه  مورخ31/6/ 1397لغایت یکشنبه مورخ 1397/7/1 و مطابق با مفاد این راهنما  در محل واحد تحصیلات تکمیلی دانشگاه به نشانی:کرمانشاه بلوار شهید بهشتی – روبروی بیمارستان امام علی (ع)- ساختمان شماره 2 دانشگاه علوم پزشکی – طبقه دوم انجام می شود.
مدارک مود نیاز

1-6 قطعه عکس 3در 4 پشت نویسی شده

2-اصل ویک سری تصویر از تمام صفحات شناسنامه ،کارت ملی ،کارت پایان خدمت یا معافیت نظام وظیفه

3-اصل وتصویر گواهی طرح نیروی انسانی(پایان طرح،معافیت یا ترخیص از طرح)

4-اصل وتصویر دانشنامه یاگواهی موقت کارشناسی ارشد یا دکترای حرفه ای

تذکر :دانشجویان ترم آخر باید گواهی مبنی بر فراغت تا تاریخ 1397/6/31 ارائه نمایند.

5—گواهی عدم بدهی به صندوق رفاه دانشجویان وزارت متبوع(فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد نیازی به ارائه این مدرک ندارند).

6-ارائه اصل مدارک استفاده کنندگان از سهمیه رزمندگان وایثارگران واستعدادهای درخشان

7--موافقت بدون قید وشرط در خصوص ثبت نام وادامه تحصیل از بالاتریت مقام مسئول سازمان مربوطه و گواهی مرخصی بدون حقوق سالیانه برای مربیان رسمی

8-اصل وتصویر مدرک قبولی زبان

مدارک زبان از تاریخ 1394/11/20 (9 فوریه 2016) تا تاریخ 1396/12/20 (11مارس 2018)باشد.

لازم به ذکر است افرادی که به صورت مشروط پذیرفته شده اند می بایست تا قبل از امتحان جامع نسبت به  کسب نمره قبولی زبان وارائه گواهی آن اقدام نمایند.

9-ارائه حکم استخدام رسمی قطعی سهمیه مازاد مربیان رسمی

10- سپردن تعهد محضری  حسب شرایط و طبق مفاد راهنمای سپردن تعهد محضری    و ارائه اصل سند محضری

الف- فرم سند تعهد محضری پذیرفته شدگان آزاد

ب-ا فرم وثیقه ملکی از پذیرفته شدگان آزاد