جلسه کمیته فنی و صدور پروانه معاونت غذا و دارو برگزار شد

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: جلسه کمیته فنی و صدور پروانه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور اعضای کمیته برگزار شد.

دکتر شهریار مستوفی با اعلام این خبر گفت: جلسه کمیته فنی و صدور پروانه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در روز دوشنبه سوم دی ماه با حضور دکتر قباد محمدی رییس کمیته، دکتر شهریار مستوفی، دبیر کمیته،دکتر مجید محمودی عضو کمیته، مهندس فرهاد مرزی نماینده صنعت و معدن، مهندس حمیدرضا امیریان نماینده انجمن مسئولین فنی و مهندس بهروز گراوندی عضو کمیته  در دفتر مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

در این جلسه در خصوص هفت پرونده پروانه ساخت ، سه پروانه عدم انطباق و یک پرونده پروانه بهره برداری تصمصم گیری شد.