مراسم تودیع و معارفه آقای دکتر علی عزیزی و سرکار خانم دکتر سهیلا رشادت

در این مراسم که در روز سه شنبه مورخه 1396/10/19  در قطب کشوری پزشکی جامعه نگر برگزار گردید

با حضور جناب آقای دکتر صیاد ریاست محترم دانشکده پزشکی و هیات همراه  به تشریح برنامه های پزشکی خانواده و اقدامات موثری که در این راستا در دانشگاه  صورت پذیرفته است پرداختند .

ایشان افزودند که در جهت حمایت از برنامه های آموزشی قطب و ساماندهی طب سرپایی از تمامی پتانسیل های موجود در دانشگاه بهره گیری شود و از اقدامات و هماهنگی های صورت پذیرفته در فعالسازی کلینیک های ویژه دانشگاه اظهار رضایت نمودند.

در این جلسه آقای دکتر عزیزی برنامه ها و مبانی مورد نظر خود در اجرای هر چه بهتر برنامه های آموزشی دانشجویان در راستای ارتقا هرچه بهتر قطب و اجرای برنامه طب سرپایی و برنامه ریزی های صورت گرفته در برنامه دستیاری پزشکی خانواده مطالبی را عنوان نمودند.

در ادامه جناب آقای سیروس کبودی سوپروایزر محترم آموزشی قطب از روند و نحوه برنامه های آموزشی  کارورزان پزشکی جامعه نگر و روند اجرایی برنامه طب سرپایی گزارش مبسوطی ارائه نمودند.

در پایان از خانم دکتر رشادت به پاس تلاش 8 ساله ایشان با اهدای لوح سپاس تقدیر بعمل آمد.

تودیع و معارفه

تودیع