اخبار

راهکارهای تغذیه برای پیشگیری و کنترل بیماری دیابت

راهکارهای تغذیه برای پیشگیری و کنترل بیماری دیابت

اضافه وزن  و چاقی  مهمترین علت دیابت نوع 2 است حدود 90 درصد افراد مبتلا به دیابت نوع2 چاق هستند ..چاقی باعث افزایش مقاومت به انسولین ، عدم تحمل گلوکز و تاثیر کمتر داروهای مخصوص دیابت می شود .

دریافت فیبر را از طریق مصرف بیشتر سبزی ها و میوه ها ، حبوبات و نان های سبوس دار افزایش دهید با مصرف روزانه 400 گرم  سبزی و میوه در روز بخش زیادی از فیبر مورد نیاز تامین می شود .

مصرف بیش از حد چربی و روغن ، علاوه بر مشکلاتی که برای سیستم قلب و عروق ایجاد می کند سبب افزایش کالری دریافتی و نهایتا بروز اضافه وزن و چاقی می گردد که هم زمینه ساز و هم تشدید کننده دیابت است .

همچنین مصرف مواد قندی و شیرین کارایی انسولین در بدن را ضعیف می کند و موجب ابتلاء فرد به بیماری دیابت می شود .

کاهش میزان قند خون و افزایش حساسیت بدن به انسولین از جمله اثرات مفید فعالیتهای ورزشی  ایروبیک   ( هوازی )

هستند .

ایشان در خصوص   اقدامات پیشگیرانه نیز گفت  به افراد زیرتوصیه  می شود از پزشک خود بخواهند برای آنها  آزمایش قند خون را انجام دهد:

    اگر بالاتر از 45 سال باشید و اضافه وزن داشته باشید

اگر  کمتر از 45 سال باشید و اضافه وزن را در کنار یک یا دو مورد عامل خطر زای دیگر برای دیابت نوع 2 داشته باشید مثل وجود سابقه خانوادگی دیابت یا سبک زندگی نشسته و ساکن 

۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۱۵

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید